Új csatornákkal bővíti csatornakínálatát a UPC Direct

Új csatornákkal bővíti csatornakínálatát a UPC Direct

2016.11.15. – A UPC Direct bejelentette, hogy december elején, Magyarországon a műholdas szolgáltatók közül elsőként bővíti előfizetői csomagjait a TV2 csoport új csatornáival. A bővítés során elérhetővé válik majd a jól ismert, és a nézők körében is népszerű Spíler TV, illetve a szappanoperákat bemutató Izaura TV is. A UPC Direct kínálatbővítése során az eddig elérhető csatornák közül egy sem kerül ki a szolgáltató kínálatából.

A UPC Direct új csatornákkal bővíti csatornakínálatát a közeljövőben. A folyamat két lépcsőben zajlik majd, és a szolgáltató egyetlen csatornát sem vesz ki a csomagjaiból a bővítés során. A bővítés december elején veszi kezdetét, ekkor a Humor+, a Chili TV és Kiwi TV csatornák kerülnek be a szolgáltató Medium és Medium HD TV csomagjaiba, illetve a Plus és Plus HD TV csomagok nézői számára elérhetővé válik az előbbiek mellett a Spíler TV is. Január közepétől a Medium és Medium HD TV csomagok tovább bővülnek az Izaura TV és a Zenebutik csatornákkal, a Plus és Plus HD TV csomagok esetében pedig a Fem3 csatorna is bekerül a UPC Direct kínálatába.

  • Chili TV - A TV2 Csoport gasztronómiai csatornája, a Chili TV rengeteg érdekes receptet kínál majd a konyha szerelmeseinek.
  • Humor+ elnevezésű komédiacsatorna saját gyártású és vásárolt tartalmakkal szórakozta majd a nézőket.
  • Kiwi TV csatornán a gyermekek élvezhetik kedvenc meséiket.
  • A Plus és Plus HD TV csomag előfizetői a Spíler TV segítségével követhetik a Premier League és az NHL küzdelmeit.

A 2017-es esztendőben indul a bővítés második fázisa, amelynek során a Medium és Medium HD TV csomagok előfizetői két újabb csatornát élvezhetnek, a Plus és Plus HD TV csomagba pedig egy újabb csatorna kerül:

  • Az Izaura TV klasszikus és új szappanopera sorozatokkal szórakoztatja majd a nézőket.
  • A Zenebutik pedig a zene iránt érdeklődő nézőket várja majd.
  • Végül, de nem utolsó sorban, a Plus és Plus HD TV csomag nézői szintén az év elejétől élvezhetik az előbbiek mellett, a női szórakoztatócsatorna, a Fem3 műsorát.

 A UPC Direct az első műholdas szolgáltató Magyarországon, amely a TV2 Csoport új csatornáival bővíti kínálatát. A szolgáltató folyamatosan törekszik arra, hogy előfizetői maximálisan elégedettek legyenek a csatornakínálattal, és mindig keresi a lehetőségeket a további fejlődésre. Ez a nagyszerű bővítés mind az év végét mind a jövő év elejét megtölti majd újabb szórakoztató csatornákkal.

December 1-től válik elérhetővé majd a UPC Direct előfizetői számára az RTL Spike csatorna is, amelyet a Medium TV, illetve az ennél nagyobb csomagok előfizetői élvezhetnek majd.

Az RTL Spike, az RTL Csoport és a Viacom együttműködése során létrejött új szórakoztató csatorna, amely nemzetközi tartalmak mellett helyi készítésű műsorokkal is várja a nézőket.

 

Csatornák

Melyik csatornahelyen?

Mikortól?

Chili TV

77

2016. December 1.

Humor+

97

2016. December 1.

Kiwi TV

109

2016. December 1.

Spíler TV

82

2016. December 1.

Izaura TV

78

2017. Január 16.

Zenebutik

128

2017. Január 16.

FEM3

79

2017. Január 16.

RTL Spike

96

2016. December 1.


Tags: